LATTENBODEMS

LuxeDe Elsach Luxe
De Elsach Luxe wordt gekenmerkt door zijn diverse instelmogelijkheden van zijn ergonomische comfortzones en biedt hiermee een oplossing voor iedere individuele wens van ligcomfort. Met de Elsach Luxe richt Elsach zich op het creëren van een eindproduct dat zowel qua uiterlijk en stijl als qua techniek optimaal is.

De Elsach Luxe heeft 30 latten:


28 veerlatten + 2 ondersteuningslatten

 

 Beschikbare modellen:
lattenbodems4

 

 

 


————————————————————————————————————————————————————————-

 

 

 

 

 

 

De Alu Dream
Een stabiele, flexibele en multifunctionele Alu Dream vormt, samen met een juist uitgebalanceerde Elsach matras, de basis voor een verantwoorde nachtrust. Door de ergonomische opbouw van deze lattenbodem zal de anatomische vormgeving van het lichaam ter hoogte van de schouder- en heupzone in een goede aangepaste elastische matras weerspiegeld worden.

De Alu Dream heeft 30 latten:
28 veerlattenondersteuningslatten.
Beschikbare modellen:
lattenbodems4

 

 

 

 

———————————————————————————————————————————————————————–

 

 

 

 

De Reacsflex
De Reacsflex biedt een stabiel doch flexibel comfort. Het verkregen comfort bestaat uit een samenspel van een zone-indeling in de latten en kappen en de mogelijkheid om accenten aan te brengen door een zone steviger in te stellen met de 6 bijgeleverde anti-slip schuivers.

De Reacsflex heeft 28 latten:
26 veerlatten + 2 ondersteuningslatten.
Beschikbare modellen

————————————————————————————————————————————————————————-

 

 

primoPrimo

De Primo is een lattenbodem die een stabiel en stevig comfort biedt. De veerlatten zijn bevestigd in beweegbare rubberen gewrichten die boven op het kader gemonteerd zijn zodat er een totaal verend oppervlak ontstaat.
De Primo heeft 24 veerlatten.

 

Beschikbare modellen

mod_6